Театър "Българска армия" отваря, тестваха актьорите с PCR

От 570 седящи места ще се използват около 190-200
0

Подложиха на масово PCR изследване актьорите в Театър "Българска армия", преди те отново да се завърнат на сцена от утре. Седалките в залата са разредени, зрителите ще бъдат през две седалки. Те ще трябва да дезинкфецират ръцете си. Артистите ще бъдат с маски, а с такива задължително ще са и зрителите по време на представленията.

"Каня всички зрители да бъдат наши гости, да гледаме заедно театър и да бъдат спокойни. Взели сме абсолютно всички мерки. Време е спокойно и заедно да вървим напред, да възстановим нашите добри взаимоотношения. Голяма  част от артистите чакаха с нетърпение отварянето на театъра и да се срещнат с публика. Нашият театър спря в един много силен момент, имахме много публика", каза директорът на театъра Мирослав Пашов.

Той потвърди пред екип на Bulgaria ON AIR, че са направили всичко възможно актьорите да бъдат тествани и да са спокойни, че всичко е наред.

"Зад завесата" е последното представление, което не успя да се проведе пред въвеждането на извънредното положение. "Железният светилник" пък ще се играе специално за зрителите през лятото.

Лара Златарева, която е експерт "Връзки с обществеността" на театъра, сподели, че за първото представление "Да разлаем кучетата" от 19 часа утре, са измислени забавни провокации към публиката. Сюжетът се развива в българско село и всички актьори ще бъдат с маски. Публиката ще влиза от едно място и ще излиза от друго, но всички ще се смеят заедно, отбеляза тя в "България сутрин".

От 570 седящи места в театъра в момента ще може да се използват около 190-200. Актьорите от Татъра на Армията играят и на открито в "София Тех Парк", където има изградена сцена и вече се играят представления.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари